Fetaista kesäkurpitsaa

1 kesäkurpitsa
Fetaa tai salaattijuustoa
2rkl liiviöljyä
3rkl sitruunamehua
1rkl juoksevaa hunajaa
1,5tl mustapippuria
1tl rosmariinia
suolaa

Lämmitä uuni 175° asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsasta sormenpaksuisia siivuja ja lado uunivuokaan. Ripottele hyppysellinen suolaa viipaleiden päälle ja laita vuoka uuniin pariksi minuutiksi. Sekoita sillävälin öljy, sitruunamehu, rosmariini, pippuri ja feta. Ota vuoka uunista, kaada seos kesäkurpitsaviipaleiden päälle. Laita vuoka takaisin uuniin 15 minuutiksi.

Menee sellaisenaan, tai miltei minkä tahansa lisukkeena. Hyvää ruokahalua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *