Pannusilakkaa ja paahdettua kukkakaalia

10-15 silakkafilettä0,5 dl ruisjauhoja
2rkl voita
2rkl rypsiöljyäsuolaa, musta- ja valkopippuria oman maun mukaan

1 kukkakaali
3 rkl rypsiöljyä
1tl suolaa
1tl cayannepippuria

Laita silakat pakastepussiin, tai käytä pakkauspussia ja kaada ruisjauhot fileiden sekaan. Ravistele hetki hyvin suljettua pussia.

Laita pannu lämpiämään voin sekä öljyn seoksella. Kun seos on kuuma, laita kalat väljästi pannulle paistaen pari minuuttia puoleltaan, maustaen lopuksi suolalla ja pippureilla.

Kukkakaali tulee kätevästi uunissa silakanpaiston ohessa. Huuhtaise kukkakaali ja anna kuivua hetki. Ota mahdolliset lehdet pois ja napsi kukinnot kulhoon. Kaada öljy, suola ja pippuri sekaan – sekoittele hetki. Paista leivinpaperinpäällä uunissa 225 asteessa noin 25min.

Nauti silakan ja kukkakaalin yhteismausta! Hyvää ruokahalua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *